• Voor 17:00 besteld is dezelfde werkdag nog verstuurd.

Apple iPhone 12 Pro 512GB Graphite / Nieuwstaat

 499,00

Op voorraad

Betreft een hele nette, zo goed als nieuwe Apple iPhone 12 Pro 512GB Graphite. Toestel wordt compleet in doos geleverd met alle accessoires.

Standaard meegeleverd

  • Handleiding
  • Lightning naar usb C kabel
  • 512GB intern geheugen
  • Simkaart pinnetje
  • Batterijcapaciteit: 86%
  • Garantie 3 maanden

Beschrijving

Apple iPhone 12 Pro 512GB Graphite

De iPhone 12 Pro vertegenwoordigt de grootste sprong tussen de iPhone-generaties in jaren, zowel van binnen als van buiten. Aan de binnenkant is er snelle 5G-connectiviteit en de eerste 5nm-processor ter wereld die alle Android-telefoons wegblaast. En aan de buitenkant is de iPhone 12 Pro zowel steviger gemaakt met een 6.1-inch Ceramic Shield-display als slanker met slankere bezels en een flat-edge ontwerp. De iPhone 12 Pro komt in de volgende kleuren: Graphite, Silver, Gold en de nieuwkomer Pacific Blue. De iPhone 12 Pro ondersteunt alle bandbreedten van 5G. Het voordeel van 5G is dat je kunt genieten van snellere downloads, streaming van jouw favoriete serie maar ook bij het uitvoeren van real-time apps met augmented reality. Het nieuwe MagSafe zorgt ervoor dat de draadloze lader van Apple in de correcte positie vastgrijpt en voorkomt zo dat je de volgende ochtend wakker wordt met een lege batterij. Dit systeem wordt nu bijvoorbeeld ook gebruikt op de Apple Watch. De iPhone 12 Pro biedt niet alleen een telelens voor optische zoom, maar ook een nieuwe LiDAR-scanner die de autofocus versnelt en nachtelijke portretten mogelijk maakt. De fotomogelijkheden van de iPhone 12 Pro zijn zeer indrukwekkend. Hoewel de 12MP-resolutie hetzelfde blijft op de brede, ultragroothoek- en teleobjectieven, zijn er nu een heleboel upgrades toegevoegd. Te beginnen met een sneller f/1.6-diafragma voor de hoofdcamera, wat bijvoorbeeld resulteert in 27% betere prestaties bij weinig licht. Elke iPhone 12 Pro wordt geleverd met een USB-C naar Lightning kabel. De lader of Lightning EarPods zitten niet meer in de doos om de invloed van de telefoon op het milieu te verminderen.

Bekijk het aanbod in telefoons van Vianen Telecom

Bent u geïnteresseerd in het kopen van de Apple iPhone 12 Pro 512GB Graphite? Wij van Vianen Telecom zijn er om u te helpen de ideale telefoon te vinden. We beschikken over een ruim assortiment in allerlei kleuren en maten. Bent u momenteel in het bezit van een oudere iPhone? Dan is inruil ook mogelijk. Meer informatie kunt u telefonisch (06 – 4404 2751 ) of via de mail (info@vianentelecom.nl) verkrijgen, of kom langs in onze winkel. Bij ons vindt u gegarandeerd wat u zoekt tegen de scherpste prijzen. Voor overige vragen verwijzen wij u tevens graag door naar onze Facebook pagina.

Extra informatie

Merk