• Voor 17:00 besteld is dezelfde werkdag nog verstuurd.

Apple iPhone 15 Pro 256GB – White Titanium

 999,00

Op voorraad

Betreft een gloednieuwe, ongebruikte Apple iPhone 15 Pro 256GB White Titanium. Toestel is geseald in doos en wordt geleverd met alle accessoires.

Standaard meegeleverd

  • Doos & handleiding
  • 256GB Intern geheugen
  • Usb C naar usb C kabel
  • Simkaart pinnetje
  • 1 jaar garantie

Beschrijving

De iPhone 15 Pro valt net zo goed op door wat Apple heeft weggehaald als wat het heeft toegevoegd. Haatte je de Lightning-poort? Die is weg en vervangen door USB-C. Gebruik je de belknop nooit? Dat is nu een Action-knop waarmee je niet alleen gesprekken kunt dempen, maar ook allerlei sneltoetsen kunt uitvoeren. Apple heeft zelfs wat centimeters en ons van de telefoon afgehaald, dankzij een lichter en sterker titanium ontwerp en slankere randen rondom.

Wat je overhoudt is wat ik de iPhone 15 Pro mini noem, want dit vlaggenschip geeft je bijna alles wat de iPhone 15 Pro Max heeft, maar dan in een veel compacter ontwerp. Dit omvat de supersnelle A17 Pro-chip en een camerasysteem dat nog betere portretten en opnamen bij weinig licht produceert. De kloof tussen iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max is echter groter geworden, omdat alleen de Pro Max een langere 5x optische zoom biedt. En het verschil in batterijduur is ook aanzienlijk op basis van onze tests.

Ja, de iPhone 15 Pro is een van de beste iPhones en hoort in onze algemene lijst van beste telefoons thuis.